Over ons

Deze uitdrukking kennen jullie vast wel: “Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen”. Wij, Madelon en Djamila, hebben dit heel letterlijk genomen en hebben deze webshop opgetuigd met fotoslingers: PIKAJOE Fotoslingers.

Het idee is vorig jaar november ontstaan in de aanloop naar de eerste verjaardag van het zoontje van Madelon: “Ik wilde leuke foto’s van zijn eerste levensjaar ophangen in de woonkamer tijdens zijn verjaardagsfeestje. Zo kon je goed zien hoe hij alweer gegroeid was! Na een flinke zoektocht vertelde ik Djamila dat geen enkele slinger aan mijn wensen voldeed.” Haar reactie: “Weet je wat? Ik koop een naaimachine en maak hem voor je!” Zodoende zijn we er mee aan de slag gegaan en hebben we het idee verder geprofessionaliseerd.

De naam PIKAJOE is een verbastering van de 3 termen: ‘pick-a-you’, jij pikt jouw moment (bruiloft, geboorte, verjaardag etc.) en pikt uit jouw fotoarchief je favoriete foto’s voor in de slinger, elke feestelijke gebeurtenis opnieuw!

Naast het bedenken, ontwerpen, maken én fotograferen van de slingers en kaarten, hebben we ook de huisstijl, de verpakking en de website zelf ontworpen en ontwikkeld. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en slingers.

Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je nog vragen hebt, kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen!

Advertenties