Actie, Product

3FM Serious Request 2017

Wij vinden het belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij. Een actie die ons persoonlijk aan het hart gaat is 3FM Serious Request.

De stille ramp

3FM Serious Request brengt in 2017 door crisis verscheurde families weer bij elkaar. Kerst is een tijd van samen zijn. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn roepen 3FM dj’s roepen het hele land op om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, met als doel vermisten op te sporen en het contact te herstellen. Samen, met de hulp van hopelijk heel Nederland, brengen we een ouder, broertje of een zusje weer thuis. (lees hier meer over deze stille ramp)

Als individu, groep of bedrijf kun je hiervoor een actie opstarten om geld op te halen waarmee het Rode Kruis aan de slag kan.

Enkele voorbeelden:

  • Voor 3 euro kan een kind via het Rode Kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen.
  • Voor 5 euro kan een kind contact opnemen met zijn of haar familie. Voor 50 euro wordt een kind dat vermist was, voorbereid op zijn of haar terugkeer naar huis. Dit wordt o.a. gedaan door het verlenen van een starterskapitaal of –kit dat zijn of haar leven helpt op te bouwen.
  • Voor 300 euro kan het Rode Kruis een kind terugbrengen naar zijn familie, ook als het kind in een heel ander gebied of land gevonden is.
  • Voor 445 euro kan het Rode Kruis een wereldwijde zoektocht naar een vermist familielid starten.
  • Voor 10.000 euro kunnen er vier nieuwe motoren aangeschaft worden waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermissingsberichten kunnen verspreiden in een gebied

Actiekaart

Speciaal voor dit goede doel hebben wij een actiekaart ontworpen die je voor € 3,- kunt bestellen. Je kunt er zoveel bestellen als je wilt.

100% van het opgehaalde bedrag zal gedoneerd worden aan 3FM Serious Request.

BESTEL DE KAART EN STEUN HET RODE KRUIS

Steun je mee?

Bekijk ook onze 3FM actiepagina. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s