Actie, Inspiratie

Vaderdag

In Nederland vieren we dit jaar op zondag 18 juni Vaderdag. Op Vaderdag is het jouw beurt om iets terug te geven aan je vader. Maar wat geef je jouw vader op deze dag? Daar helpen wij je graag bij.

Verras je vader met een PIKAJOE fotoslinger of cadeaubon

De PIKAJOE fotoslinger is altijd een leuk cadeautje om te geven, ook met Vaderdag. Vind je het lastig om een leuke kleur te kiezen? Ga dan voor de PIKAJOE Cadeaubon en laat je vader zelf een keuze maken!

Wil je er nog een persoonlijke boodschap bij vermelden? Geef dit dan aan bij Stap 2 in het bestelproces, dan schrijven wij er een leuk kaartje bij!

Winactie Vaderdag

Win een PIKAJOE cadeaubon t.w.v. €20,- om te besteden op www.pikajoe.nl. Ook de verzendkosten op deze bon zijn gratis! De winnaar wordt dinsdag 13 juni bekend gemaakt. Zie dit facebookbericht om mee te doen met de winactie. Delen=lief!

Free Printable Vaderdagkaart

Speciaal voor Vaderdag hebben we een PIKAJOE Vaderdagkaartje ontworpen. Het leuke is dat je hem gratis kunt downloaden en thuis kunt printen. Leg hem op het dienblad bij het ontbijt op bed, wedden dat je je vader ermee verrast?!

DOWNLOAD PRINTABLE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s